Tarjoukset

Kaikki tarjoukset ovat voimassa kuun loppuun asti tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

Perskindol Active Gel

Perskindol Active Gel on kaksivaikutteinen kylmä-kuumageeli, joka viilentää välittömästi, lämmittää ja rauhoittaa nopeasti. Viilentävä vaikutus vie akuutin kiputuntemuksen tehokkaasti ja nopeasti, tämän jälkeen tuleva lämmittävä vaikutus stimuloi kyseisen alueen verenkiertoa ja nopeuttaa kuona-aineiden, nesteen sekä mm. maitohapon poistumista ja näin tehostaa kehon omaa palautumista.

100 ml

15,60 (norm. 17,75 €)

Compeed Huuliherpeslaastari -15 %

COMPEED® Invisible Huuliherpeslaastari vaikuttaa jopa 12 tuntia. Se parantaa nopeasti ja vähentää merkittävästi ruven muodostumista. Koska laastari peittää herpesrakkulan ja toimii virussuojana, se myös vähentää huuliherpeksen leviämisen riskiä.

15 kpl

10,56 (norm. 12,42 €)

Multi-Tabs Family -15 %

Multi-tabs® Family on monivitamiini-kivennäisainetabletti aikuisille ja yli 7-vuotiaille lapsille. Yksi tabletti päivässä auttaa takaamaan vitamiinien ja kivennäisaineiden päivittäisen saantitarpeen.

190 tabl.

20,31 (norm. 23,89 €)

Bevita Eye Pro -15 %

Bevita Eye Pro on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka soveltuu keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Se kosteuttaa, suojaa, voitelee ja tasapainottaa. Valmiste soveltuu tutkitusti erityisen hyvin käytettäväksi piilolinssien kanssa.

DeviSol kampanjatarjous -15 %

Hyvänmakuinen D-vitamiinipurutabletti.