Tarjoukset

Kaikki tarjoukset ovat voimassa kuun loppuun asti tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

Sebamed Clear Face-sarja -15 %

Clear Face -sarja on tutkitusti tehokas ja dermatologisesti testattu. Tuotteiden pH 5,5 vahvistaa ihon oman suojakerroksen luonnollista toimintaa, estää talirauhasia tukkeutumasta sekä auttaa torjumaan aknea aiheuttavien bakteerien kasvua.

Minisun Junior D3-vitamiini 10 mcg

Minisun Junior on helppo tapa turvata lapsen päivittäinen D-vitamiinin saanti. Mansikan makuinen ja nallen muotoinen tabletti, jotka on helppo pureskella, imeskellä tai niellä.

100 tabl.

9,70 (norm. 10,90 €)

Multi-tabs Family

Multi-tabs® Family on monivitamiini-kivennäisainetabletti aikuisille ja yli 7-vuotiaille lapsille. Yksi tabletti päivässä auttaa takaamaan vitamiinien ja kivennäisaineiden päivittäisen saantitarpeen.

190 tabl.

19,90 (norm. 23,90 €)

Beko Strong B12 +foolihappo + B6

Pienikokoinen, helposti nieltävä B12-vitamiinitabletti muistin, hermoston ja vastustuskyvyn tueksi. B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä.

100 tabl.

22 (norm. 26 €)

Helein Strong Collagen

Kliinisesti tutkittu ja vahva kollageeni ylläpitämään nuorekasta ja kiinteää ihoa. Se sisältää kollageenia hyvin imeytyvässä peptidimuodossa sekä C-vitamiinia, joka ylläpitää kollageenin muodostumista ja edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä.

90 tabl.

15,90 (norm. 19,90 €)

Vagicare

Vagicare-emätingeeli on emättimen pH-arvon tasapainottamiseen ja ylläpitoon tarkoitettu tuote. Se sisältää maitohappoa ja glykogeenia.

5 x 5 g

9,90 (norm. 11,90 €)

Minisun Omega-3 Vahva

Yksi geelipala sisältää runsaasti (846 mg) korkealaatuista kalaöljyä sekä 5 mikrogrammaa D3-vitamiinia. Geelipala on sitruksen raikas ja pehmeä suussa, makuina appelsiini ja sitruuna. Ei röyhtäytä! Se on valmistettu kestävän kehityksen periaattein tuotetusta kalaöljystä.

45 geelipalaa

20,90 (norm. 23,80 €)

ACO Spotless-ihonhoitosarja -20 %

ACO Spotless on täydellinen ihonhoitosarja finnejä vastaan. Opi kolme helppoa askelta puhtaamman ihon saavuttamiseksi; puhdistus, hoito ja kosteutus.

Magnesium Diasporal 400 Extra

Diasporal valmisteiden sisältämä magnesiumsitraatti on parhaiten imeytyvä magnesiummuoto, joka tehoaa nopeasti sekä pitkäkestoisesti. Lihasten ja hermoston hyvinvointiin.

20 annospussia

18 (norm. 21,34 €)

Multivita Magnesiumsitraatti + B6

Multivita Magnesiumsitraatti sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia.Nieltävä tabletti tai purutabletti, jonka makuina greippi tai lime-sitruuna

90 tabl.

12,75 (norm. 15 €)