Tarjoukset

Kaikki tarjoukset ovat voimassa kuun loppuun asti tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

Fiilus arkeen

Fiilus Arkeen purutabletti sisältää kahden bakteerikannan, Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerien sekä Bifidobactericum lactis -bifidobakteerien yhdistelmän. Tuote sopii sekä lapsille että aikuisille. Makuina mansikka, persikka-vadelma ja neutraali.

30 tabl.

9,90 (norm. 12 €)

Apteq Fluzinc

Flunssan kestoa voi lyhentää ja oireita lievittää, jos hoidon aloittaa heti oireiden ilmaannuttua. Apteq vita Fluzinc on 3 päivän tehokuuri flunssaan hoitoon. Flunssan kesto lyhenee keskimäärin 7 päivästä 4 päivään ja flunssan oireet vähenevät keskimäärin 36 %. Vaikuttava aine sinkkiasetaatti – tutkitusti tehokkain sinkin muoto flunssaan hoitoon. Makuina mustaherukka tai salmiakki.

24 tabl.

10,90 (norm. 12,54 €)

Devisol 20 mikrog

Pienikokoinen, helposti suussa hajoava, raikkaan sitruksen makuinen D3-vitamiinitabletti. Sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Hammasystävällinen – makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla.

200 tabl.

15,20 (norm. 17,90 €)

Ophtim Eye Hydra

Ophtim Eye® Hydra silmätipoissa vaikuttava aine on hyaluronihappo. Se on kehon oma aine, jota on luonnostaan myös silmissä. Hyaluronihapolla on kosteutta lisääviä ja sitovia sekä kyynelkalvon tasapainoa ylläpitäviä ominaisuuksia. Ophtim Eye® Hydra silmätipat ovat säilöntäaineettomia, joten ne sopivat jatkuvaan ja runsaaseenkin käyttöön. Tuotetta voi käyttää myös piilolinssien kanssa. Myös muita Ophtim Eye-tuotteita tarjouksessa, tule tutustumaan.

20 x 0,5 ml

12,20 (norm. 14,37 €)

Nasolin A-vitamiini nenäsuihke

Nasolin A-vitamin on kosteuttava ja hoitava öljypohjainen nenäsuihke kuivan ja karstaisen nenän hoitoon. Nasolin A-vitamin säilöntäaineeton nenäsuihke sopii yli yksivuotiaille. Tuotteen sisältämä A-vitamiini edistää nenän limakalvon uusiutumista ja tervehtymistä.

10 ml

6,50 (norm. 8 €)

Salutem hammastahnat

Erityisesti herkän tai kuivan suun ongelmiin kehitetty suomalainen tuotesarja, joka sopii erinomaisesti kaiken ikäisille vauvoista ikäihmisiin ja on tarkoitettu koko perheen jokapäiväiseen käyttöön.

70 g

7,50 (norm. 8,05)

Evergia Multilong

Evergia Multilong on monivitamiini- ja hivenainevalmiste, joka on suunniteltu tukemaan sisäistä ja ulkoista hyvinvointia kiireisessä arjessa. Se sisältää vitamiineja ja hivenaineita, jotka vaikuttavat hiusten, kynsien ja ihon kuntoon, vastustuskykyyn sekä jaksamiseen. Evergia Multilong vapauttaa vitamiinit ja hivenaineet kehosi käyttöön tavallisia vitamiinivalmisteita hitaammin, jolloin elimistö pystyy hyödyntämään niitä paremmin.

60 kaps.

14,40 (norm. 16,00 €)

Minisun Super Defence

Minisun Super Defence on oikea superpakkaus vastustusky­kyyn. Se sisältää 250 milligrammaa C-vitamiinia ja 25 mikro­grammaa D3-vitamiinia sekä sinkkiä ja auringonhattu-uutetta.

60 tabl.

13,90 (norm. 15,64 €)

Devisol MIX 10 mikrog

Hauska monimakupakkaus sisältää samassa pakkauksessa kolmea erimakuista tablettia – marjaisia mansikan makuisia sekä hedelmäisiä banaanin ja päärynän makuisia imeskely/purutabletteja. Helposti suussa hajoavissa imeskely/purutableteissa on 10 mikrog D3-vitamiinia. Hammasystävällinen – makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

200 tabl.

15,20 (norm. 17,90 €)