Tarjoukset

Kaikki tarjoukset ovat voimassa kuun loppuun asti tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

Apteq Fluzinc -20 %

Flunssan kestoa voi lyhentää ja oireita lievittää, jos hoidon aloittaa heti oireiden ilmaannuttua. Fluzinc on 3 päivän tehokuuri flunssaan hoitoon. Mustaherukan, salmiakin tai hunajan makuinen imeskeltävä sinkkiasetaattitabletti.

 

24 tai 72 tabl.

Devisol Strong 50 mikrog

Raikkaan sitruksen makuinen purutabletti. Sopii erityisesti todetun matalan D-vitamiinitason nostoon sekä harvempaa annostusta suosiville. Hammasystävällinen – makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

100 tabl.

14,90 (norm. 16,59 €)

Fructolax Vahva Tuplateho

Nopeatehoinen, nieltävä hedelmäkuitutabletti akuuttiin käyttöön edistämään suolen toimintaa ja helpottamaan vatsan turvotusta. Sisältää raparperia, joka edistää suolentoimintaa sekä vatsan turvotusta helpottavaa kuminaa. Valmisteen sisältämä tamarindi auttaa edistämään suolen sisällön etenemistä.

12 tabl.

9,90 (norm. 16,97 €)

Dermalog Rasvainen Emulsiovoide

Rasvaisen emulsiovoiteen rasvaprosentti on 56 %, se imeytyy hyvin – jättämättä iholle rasvaista tunnetta. Sopii laajojen ihoalueiden hoitoon, kun iho on jo kuiva, punoittava, ärtynyt ja kutiseva. Rasvainen emulsiovoide ei kirvele kuivallakaan iholla ja soveltuu koko vartalolle.

50 ml

4,60 (norm. 5,11 €)

Devisol Strong 100 mikrog

DeviSol-sarjan vahvin D-vitamiinilisä. Luonnollisen sitruksen makuinen imeskelytabletti sopii erityisesti todetun matalan D-vitamiinitason nostoon sekä harvempaa annostusta suosiville aikuisille ja yli 11-vuotiaille lapsille.

100 tabl.

19,50 (norm. 21,42 €)