Tarjoukset

Kaikki tarjoukset ovat voimassa kuun loppuun asti tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

Multivita Magnesium + B6

Multivita Magnesiumsitraatti+B6 sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia sekä magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia. Magnesiumsitraatti on hyvä hyvä lisä esimerkiksi urheilevien ja kuntoilevien ravitsemuksen tueksi, sillä magnesium antaa lihassoluille energiaa, lisää fyysistä suorituskykyä ja kestävyyttä ja auttaa palautumaan fyysisestä rasituksesta.  Helposti nieltävä tabletti tai purutabletti greipin tai lime-sitruunan makuisena.

90 tabl.

12 (norm. 15 €)

Physiomer

PHYSIOMER tarjoaa helpon ja miellyttävän keinon hoitaa erilaisia nenävaivoja, kuten tukkoista, kutiavaa tai valuvaa nenää. PHYSIOMER sisältää vain puhdasta mineraalirikasta merivettä ja puhdistaa hellävaraisesti nenän hengitystiet ja ehkäisee tulehduksia ja jälkitauteja korvissa, nenässä ja kurkussa. Tarjouksessa Physiomer Baby Mist, Normal Jet & Spray ja Strong Jet.

11,50 (norm. 13,80 €)

Tears Again Liposomisilmäsuihke

Hoitaa kuivia silmiä ja palauttaa silmän luonnollisen kosteuden. Tearsagain-silmäsuihketta on helppo suihkauttaa suljetuille luomille, missä tahansa oletkin. Tearsagain-silmäsuihke sopii käytettäväksi silmämeikin ja piilolinssien kanssa.

10 ml

19 (norm. 21,17 €)

Vichy aurinkotuotteet -20 %

Innovatiivinen aurinkotuotesarja, joka suojaa ihoa auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan.

Lactrase Go

Lactrase sisältää Aspergillus oryzae -mikrobin tuottamaa laktaasientsyymiä, joka pilkkoo maitosokerin eli laktoosin tehokkaasti. Siksi se ennaltaehkäisee vatsavaivoja helposti, tehokkaasti ja turvallisesti kaikissa tilanteissa.

50 tabl.

16,90 (norm. 19,90 €)

Nogasin Go

Nogasin on tehokas ja helppokäyttöinen apu ruuansulatusvaivojen ennaltaehkäisyyn. Nogasin sisältää luontaista alfa-galaktosidaasi –entsyymiä, jonka on tutkimuksissa todettu helpottavan ilmavaivoja ja muita yleisimpiä ruoansulatusvaivoja.

50 tabl.

16,60 (norm. 19,55 €)

ACO aurinkotuotteet -20 %

ACO tarjoaa täydellisen valikoiman aurinkotuotteita koko perheelle, lapsille ja aikuisille, kaikkiin tilanteisiin.

Devisol 20 mcg

Raikas ja hedelmäisen sitruksen makuinen D-vitamiinitabletti, jonka voi joko imeskellä, pureskella tai antaa hitaasti hajota suussa. Hammasystävällinen tabletti on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla ja se sisältää vain luonnollista aromiainetta.

100 tabl.

9,20 (norm. 11,50 €)

Avéne aurinkotuotteet -20 %

Aurinkotuotteet herkälle ja erittäin herkälle iholle.

Apobase Carbamide 5 %

Apobase Carbamide 5 % on uusi tehokosteuttava perusvoide päivittäiseen käyttöön. Voide sisältää karbamidia 5 % ja glyserolia, jotka auttavat vähentämään kosteuden haihtumista iholta. Apobase Carbamide 5 % on parabeeniton, hajusteeton ja väriaineeton. Voiteen rasvapitoisuus on 22 %.

250 g

12 (norm. 14,20 €)