Tarjoukset

Kaikki tarjoukset ovat voimassa kuun loppuun asti tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

Fiilus arkeen

Fiilus Arkeen purutabletti sisältää kahden bakteerikannan, Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerien sekä Bifidobactericum lactis -bifidobakteerien yhdistelmän. Neljä eri makua.

30 tabl.

10,80 (norm. 12 €)

MagneCit

MagneCit on ravintolisä, joka sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia sekä B6-vitamiinia.

200 tabl.

19,96 (norm. 14,50 €)

Salutem hammastahna

Erityisesti herkän tai kuivan suun ongelmiin kehitetty suomalainen tuotesarja, joka sopii erinomaisesti kaiken ikäisille vauvoista ikäihmisiin ja on tarkoitettu koko perheen jokapäiväiseen käyttöön. Kosteuttava, Fluoriton tai Lasten erikoishammastahna.

70 g

6,85 (norm. 8,05 €)

Sebamed Face & Body Wash Refill

Erittäin riittoisa pesuneste kasvoille ja vartalolle täyttöpussissa. Koostumus sisältää uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne.

1000 ml

16 (norm. 19,95 €)

Apobase Creme tai Oily Creme

Kosteuden säilyttävä, ihoa pehmentävä perusvoide päivittäiseen käyttöön koko vartalolle. Hajusteeton.

250 g

10,90 (norm. 12,50 €)

Minisun Junior D3-vitamiini 10 mcg

Minisun Junior on helppo tapa turvata lapsen päivittäinen D-vitamiinin saanti. Mansikan tai banaanin makuinen tabletti, jotka on helppo pureskella, imeskellä tai niellä.

100 tabl.

9,50 (norm. 10,90 €)

SB12-suuvesi

SB12-suuvesi varmistaa raikkaan hengityksen 12 tunnin ajan ehkäisemällä pahanhajuista hengitystä ja sen syitä, eikä ainoastaan peitä hengityksen hajua hetkeksi. SB12:n patentoitu koostumus on tutkimuksissa todistettu vaikuttavan 12 tunnin ajan. Lisäksi SB12 sisältää fluoria, joka päivittäin käytettynä todistetusti ehkäisee reikiintymistä. Neljä eri makua.

250 ml

10,90 (norm. 15,14 €)

Melatoniini ratiopharm Extra Vahva 1,9 mg

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

100 tabl.

17 (norm. 20,40 €)

Sebamed Olive Face & Body Wash täyttöpussi

Sebamed Olive Face & Body Wash on erityisesti kuivuuteen taipuvalle, herkälle iholle kehitetty pesuneste. Oliiviöljyä sisältävä tuote pehmittää ja ravitsee ihoa. Pesuneste on täysin saippuaton, eikä  horjuta ihon omaa, luonnollista suojakerrosta.

1000 ml

16 (norm. 19,95 €)

Bepanthen Eye silmätipat

Bepanthen Eye Silmätipat sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän, jossa tutun dekspantenolin rauhoittavat, hoitavat ja silmää virkistävät ominaisuudet yhdistyvät modernin hyaluronihapon kosteuttavien ominaisuuksien kanssa. Bepanthen Eye Silmätipat muodostavat silmän sarveiskalvolle tasaisen, kirkkaan ja pitkäaikaisen suojakalvon. Sopii myös piilolinssien kanssa.

20 x 0,5 ml

11,90 (norm. 13,75 €)

Minisun Monivitamiini Vahva

Minisun Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Minisun Vahva on markkinoiden ainoa monivitamiini, joka sisältää mustikkauutetta.

120 tabl.

18 (norm. 21,90 €)