Apteekkimme palvelut

Lääkeneuvonta

Eri tarkoituksiin käytetyillä lääkkeillä voi olla haitallisia ja ikäviä yhteisvaikutuksia. Myös lääkärin määräämän reseptilääkkeen ja itsehoitovalmisteen samanaikaisesta käyttämisestä voi joskus syntyä ongelmia. Haluamme auttaa Sinua huomaamaan lääkeyhdistelmien mahdolliset riskit ajoissa.

Jos sairastat monia eri sairauksia, voit lisätä lääketurvallisuuttasi keskittämällä lääkeostosi apteekkiimme. Käytössämme olevan interaktiotietokannan avulla voimme reseptinkäsittelyn yhteydessä tarkistaa käyttämiesi lääkkeiden yhteensopivuuden.

Lääkejätteet

Apteekkimme ottaa kotitalouksilta maksutta vastaan käyttämättä jääneitä ja/tai vanhentuneita lääkkeitä ja elohopeakuumemittareita.

Käyttämättömien lääkkeiden palauttaminen apteekkiin »

Annosjakelu

Koneellisesta annosjakelusta hyötyvät kaikenikäiset apteekin asiakkaat, joilla on käytössään säännöllinen lääkitys, lääkkeen ottamista on vaikea muistaa tai sen annostus on monimutkainen. Lääkkeet pakataan 2 viikon eriin annoskohtaisesti. Annosjakelu helpottaa lääkehoidon onnistumista ja tuo turvallisuutta.

Katso lisätietoja tästä linkistä ja kysy lisää apteekista!

 

Lääkityksen tarkistuspalvelu

Oletko epävarma lääkkeiden ottoajoista tai yhteensopivuudesta? Epäiletkö lääkehaittoja? Tule apteekkiin keskustelemaan lääkityshuolistasi!

Lääkityksen tarkistuspalvelussa selvitetään kokonaislääkitys ja tarkistetaan epätarkoituksenmukaiset päällekkäisyydet ja yhteensopimattomuudet. Lisäksi varmistetaan lääkkeiden oikeat ottoajankohdat ja soveltuvuus iäkkäille.

Palveluun kuuluu noin puoli tuntia kestävä keskustelu, jossa käsitellään asiakkaan tarpeiden mukaan esimerkiksi lääkehoidon oikeaa toteutusta. Tarkistuksesta annetaan kirjallinen yhteenveto. Yhteenvedon voi tarvittaessa myös näyttää lääkärille.

Apteekki tarvitsee tarkistusta varten tiedot käytetyistä resepti- ja itsehoitolääkkeistä sekä luontaistuotteista, vitamiineista ja ravintolisistä. Valmisteet kirjataan taulukkoon ennen keskusteluaikaa. Kortti palautetaan täytettynä apteekkiin etukäteen tai otetaan mukaan tapaamiseen. Taulukon saat apteekista, tai voit tulostaa sen TÄSTÄ.

Lääkityksen tarkistuspalvelu 45 € (kanta-asiakkaille 40€). Kysy lisää ja varaa aika tarkistuspalveluun numerosta 03 358 7500.

Erityisosaaminenliikujan_apteekki-150x150

Apteekissamme on astma-, diabetes- ja sydänyhdyshenkilöt sekä ravitsemusasioihin perehtynyttä henkilökuntaa.

Kuulumme Liikkujan Apteekki -konseptiin. Meiltä saat ohjausta myös terveysliikuntaan liittyvissä asioissa.

Teemme yhteistyötä eri potilasjärjestöjen kanssa. Pidämme mielellämme lääke- ja terveysaiheisia esitelmä- ja luentotilaisuuksia, sekä järjestämme apteekissa asiakastapahtumia.