Liity nyt Pirkkalan 1. apteekin Avainasiakkaaksi!

Liity apteekissa asioidessasi tai netissä (klikkaa tästä)!

Pirkkalan 1. apteekki liittyi 1.1.2019 alkaen osaksi Avainapteekit -ketjua, joten myös kanta-asiakkuus päivittyi avainasiakkuudeksi. Päivittymisen jälkeen ostokertymää kerryttävät kaikki itsehoito-ostot ja ostokertymä- ja alennustaulukko päivittyy alla olevan mukaiseksi. Aikaisemmin kertymään vaikutti myös reseptiostot, mutta nyt kertymä alkaa jo 50 eurosta ja ostokertymän portaat ovat nopeammin saavutettavissa. Muuten kanta-asiakkaiden edut säilyvät samanlaisena kuin aikaisemmin ja kaikki entiset kanta-asiakkaat on siirretty automaattisesti Avainasiakkaiksi vuoden 2019 alusta. Jos et entisenä kanta-asiakkaana halua olla jatkossa Avainasiakas, ilmoita siitä Pirkkalan 1. apteekkiin.

 

Keskittämällä lääke- ja muut apteekkiostosi meille, saat itsehoitotuotteista kertymän mukaisen alennuksen, sekä juuri sinulle yksilöityjä tarjouksia.

Ostokertymääsi kerryttävät kaikki itsehoito-ostot (itsehoitolääkkeet ja muut ilman reseptiä saatavat tuotteet). Liityttyäsi kanta-asiakkaaksi, kertymään lasketaan kanta-asiakkaan ja hänen ilmoittamiensa samassa taloudessa asuvien perheenjäsenten ostot kuluvan vuoden ajalta alkaen kanta-asiakkuuden kirjauspäivästä.

Kertymä oikeuttaa portaittain kasvavaan alennukseen, joka koskee normaalihintaisia ei-lääkkeellisiä tuotteita. Näin saat kertymäalennusta esimerkiksi vitamiineista, sidetarvikkeista, kosmetiikasta ja muista ihonhoitotuotteista.

Koko perheen kannattaa liittyä kanta-asiakkaaksi ja keskittää apteekkiostoksensa apteekkimme. Kaikkien perheenjäsenten ostot kerryttävät perhekohtaista ostokertymää, ja koko perhe on oikeutettu alennuksiin.

KESKITTÄMISETU

Ostokertymääsi kartuttavat alkaen kalenterivuoden aikana tekemäsi itsehoitolääkkeiden ja muiden itsehoitotuotteiden ostot. Alennuksen saat normaalihintaisista vapaakaupan tuotteista (esimerkiksi vitamiineista, ihonhoitotuotteista, kosmetiikasta ja sidetarvikkeista) oheisen taulukon (voimassa 1.1.2019 alkaen) mukaan.

Ostokertymä kalenterivuodessa
Alennus
50-100 € 1 %
101-200 € 2 %
201-300 € 3 %
301-500 € 4 %
Yli 500 € 5 %

Kertymäsi alkaa kertyä heti palautettuasi avainasiakassopimuksen apteekkiin. Kertymäsumman täyttyessä suurempi alennus astuu voimaan heti seuraavalla ostokerralla. Bonuskertymä ja alennusprosentti nollautuvat vuosittain kalenterivuoden vaihtuessa.

Avainasiakaskortti on oma KELA-korttisi

Avainasiakaskorttina toimii oma KELA-korttisi. Muistathan siis esittää joka kerta asioidessasi KELA-korttisi sekä reseptintoimituspisteessä että kassalla. Näin ostosi kartuttavat ostokertymää ja saat alennustaulukon mukaisen bonuksen heti kassalla.

Liity heti

Täytät vain avainasiakaslomakkeen, jonka saat apteekistamme tai liity Avainasiakkaaksi avainapteekit.fi -sivulla. Kaikki samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet kannattaa liittää kanta-asiakkaiksi, tällöin lomakkeella on mainittava pääjäsenen tiedot. Perheenjäsenten ilmoittaminen on mahdollista vain paikan päällä Pirkkalan 1. apteekissa, verkkosivujen liittymislomakkeella mahdollisuutta ei ole.

Tietosuojaseloste_kanta-asiakasrekisteri (31.12.2018 asti)

Tietosuojaseloste_avainasiakasrekisteri (1.1.2019 alkaen)