SENSODYNE REPAIR & PROTECT 75 ml

Sensodyne Repair & Protect -hammastahna voi jopa korjata hampaan vihlovia alueita ja antaa pitkäkestoisen suojan vihlontaa vastaan. Sen aktiivinen ainesosa, NovaMin, muodostaa korjaavan kerroksen hampaidesi vihlovien alueiden pinnalle ja suojaa niitä. Harjattaessa hampaat kahdesti päivässä Sensodyne Repair & Protect -hammastahna lievittää vihlontaa tehokkaasti ja pitkään ja antaa myös päivittäisen suojan reikiintymistä vastaan.

Pakkauskoko:
75 ml
Markkinoija:
GlaxoSmithKline Consumer Healthcare
Tuotetta varastossa
5,70 €
76,00 € / L
Aikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset: Laita n. 2,5 cm:n verran hammastahnaa pehmeäharjaksiseen hammasharjaan. Harjaa hampaita huolella ainakin 1 minuutin ajan kahdesti päivässä (aamuisin ja iltaisin), ei enempää kuin 3 kertaa päivässä, tai hammaslääkärin tai lääkärin suosituksen mukaan. Harjaa kaikki hampaiden vihlovat alueet. Vältä nielemistä. Sylje pois harjauksen jälkeen.
Aktiiviset ainesosat: NovaMin, kaliumnitraatti, natriumfluoridi (1450 ppm F¯). Muut ainesosat: Glyseroli, PEG-8, piihappo, kokamidopropyylibetaiini, natriumkokoyylimetyylitauraatti, aromi, titaanidioksidi, polyakryylihappo, sakariininatrium, limoneeni.
Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:SENSODYNE REPAIR & PROTECT 75 ml
Arvostelusi