RAPID WHITE DIRECT WHITE TOOTHPASTE HAMMASTAHNA 75 ml

Rapid White on valkaiseva hammastahna, jossa on uusi optinen valkaisuteknologia. Vaikutus näkyy heti ja hampaat ovat noin 1,5 astetta valkoisemmat harjauksen jälkeen. Optinen vaikutus on väliaikainen ja menettää tehoaan päivän aikana - ruoan ja juoman nauttimisesta riippuen. Vaikutus voidaan saada uudelleen uudella hampaiden harjauksella. Valkaiseva aine on titaanioksidia. Maistuu raikkaalta mintulta.

Hammastahna estää myös plakin ja hammaskiven muodostumisen. Fluori (1000 ppm) auttaa vahvistamaan ja remineralisoimaan hammaskiillettä ja suojaamaan hampaita reikiintymiseltä.

Pakkauskoko:
75 ml
Markkinoija:
Lornamead UK Ltd
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
9,20 €
122,67 € / l
Vain aikuisten käyttöön. Harjaa hampaita vähintään kahden minuutin ajan mieluiten jokaisen aterian jälkeen tai vähintään kaksi kertaa päivässä tai hammaslääkärin suosituksen mukaan. Sisältää fluoridia. Päivittäiseen käyttöön.
Glycerin, Hydrated Silica, Aqua, Sorbitol, Pentasodium Triphosphate, PVP, Titanium Dioxide, Cellulose Gum, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Monofluorophosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Potassium Acesulfame, Sucralose, Sodium Hydroxide, Cinnamal, Eugenol. Contains Sodium Monofluorophosphate (1000ppm F)
Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:RAPID WHITE DIRECT WHITE TOOTHPASTE HAMMASTAHNA 75 ml
Arvostelusi