Orionin keräilykampanja 2.4.2024 - 30.6.2024


Ostamalla 6 vähintään 9 euron arvoista Orionin tuotetta (kampanja ei koske lääkkeitä, SV-korvattavia perusvoiteita ja eläintuotteita) saat haluamasi tuotelahjan.

 

Kevään kampanjassa on mukana viisi upeaa Marimekon tuotelahjaa:

1. Marimekon Tiiliskivi-tyynynpäällinen (50x50cm)

Armi Ratian suunnittelema Tiiliskivi-kuvio vangitsee katseet, ja kangaspäällysteisen vetoketjun ansiosta tyynynpäällinen on helppo pestä.

 

2. Marimekon Unikko-tyynynpäällinen (50x50cm)

Maija Isolan suunnittelema Unikko-kuosi koristaa puuvillasta valmistettua tyynynpäällistä, jossa vetoketju yhdellä sivulla.

 

3. Marimekon Kaika Pieni Tiiliskivi -pussukka (21x14cm) ja Orion Favora Hoitava Käsivoide (75ml)

Kaika-meikkipussukka on valmistettu Pieni Tiiliskivi -kuosisesta polyesterista. Pussukassa on vetoketjusuljenta ja vuori sisäpuolella. Favora Hoitava käsivoide pehmentää, suojaa ja kosteuttaa kuivia käsiä ja kynsiä.

 

4. Marimekon Räsymatto-kukkaro (12x13cm) ja Siirtolapuutarha Smartbag (35x40cm)

Puuvillasta valmistettu Pieni kukkaro on monikäyttöinen klassikko. Metallinen kehys, joka on helppo naksauttaa auki ja kiinni. Smartbag on valmistettu Siirtolapuutarha-kuosisesta polyesterista.

 

5. Marimekon Oiva/Siirtolapuutarha-kulho (5dl)

Räsymatto-kuosinen kulho on valmistettu konepesun, uunin, mikroaaltouunin ja pakastuksen kestävästä valkoisesta keramiikasta.

 

Tuotelahjan arvo on noin 30–40 € 

 

Ostaessasi verkosta kampanjaan kuuluvia tuotteita, saat tilauksesi mukana mobiilikeräilykoodeja. Yhdestä tuotteesta voi saada vain yhden koodin, vaikka tuotteiden hinta ylittäisi 18 euroa. Koodit voit kirjata osoitteessa orionkeraily.fi

 

Lisäksi! Huhtikuun ajan tuplaleimakampanja!

Ostaessasi huhtikuussa Biorion Strong 60kaps. ravintolisän, saat 2 digikoodia!

 

 

Tuotteita, jotka kuuluvat Orionin keräilykampanjaan, osta tästä: