Nomai Kuukuppi, heavy musta 1 kpl

Nomai-kuukuppi on gynekologin suunnittelema kestokuukautissuoja, joka istuu sinulle täydellisesti.
Pakkauskoko:
1 kpl
Markkinoija:
Miraz Trading Oy
Tuotetta varastossa
31,90 €
Suomalaisen gynekologin suunnittelema Nomai-kuukuppi on valmistettu Suomessa 100% lääketieteellisestä silikonista. Nomai-kuukupissa on ainutlaatuinen maljamainen muotoilu ja ihanteellinen pehmeä materiaali. Kehitystyössä on otettu huomioon emättimen anatomia ja käyttömukavuus. Nämä takaavat mukavan ja luotettavan käyttökokemuksen sekä helpomman asennuksen ja pois oton.
Nomai-kuukupin suuret ilmareiät saavat aikaan tukevan alipaineen, jolloin kuukuppi pysyy paremmin paikallaan ja se on helpompi poistaa.
Nomai-kuukuppi on huoleton, huomaamaton ja miellyttävä kestokuukautissuoja, jota voit käyttää jopa 12 tuntia yhtäjaksoisesti. Lääketieteellinen silikoni on epäsuotuisa alusta bakteereille, ja siksi kuukuppi on erittäin hygieeninen ja helppo pitää puhtaana.
Nomai-kuukupin kehitystyössä on ollut mukana lähes 100-henkinen testiryhmä, jonka käyttökokemusten perusteella Nomai-kuukupista hiottiin markkinoiden mukavin.
Simply superb, period.

null

Nomai kuukupit on valmistettu 100 % lääketieteellisestä silikonista, joka on saanut FDA:n hyväksynnän. Se ei sisällä haitallisia kemikaaleja (lateksia, ftalaatteja, BPA:ta eikä parabeeneja) eikä kuivata emättimen limakalvoja. Kuukupin värit on testattu kansainvälisten standardien mukaisesti, ja ne ovat myös saaneet FDA:n hyväksynnän ja soveltuvat lääketieteelliseen käyttöön. Nomain käyttämä lääketieteellinen silikoni ja siinä käytetyt värit ovat myös vegaanisia.

Lisäksi lääketieteellinen silikoni on epäsuotuisa kasvualusta bakteereille, ja siten erityisen hygieeninen materiaali. 

Käyttö:
Kuukupin asennus
Ennen ensimmäistä käyttökertaa steriloi kuukuppi keittämällä sitä noin 10 minuuttia. Pese kädet Nomai Cup Wash -puhdistusgeelillä, taittele kuukuppi ja liu’uta kuukuppi kaulus edellä emättimeen itsellesi parhaassa asennossa.
Kuukuppi tulee olla koko pituudeltaan, myös antenni mukaan lukien, emättimen sisällä. Varmista, että kuukuppi on auennut kokonaan, esimerkiksi pyöräyttämällä sitä sormien avulla 180 astetta ympäri. Jos kuukuppi tuntuu epämukavalta, on se todennäköisesti jäänyt liian alas. Antennin voi halutessaan lyhentää.
Kun kuukuppi on asetettu paikoilleen oikein, sen ei pitäisi tuntua miltään.

Kuukupin tyhjennys
Kuukupin tyhjennysväli riippuu vuotosi määrästä. Runsaina vuotopäivinä voit joutua tyhjentämään kuukupin 2–4 kertaa, mutta muulloin tyhjennys aamuin illoin saattaa riittää. Tyhjennä kuukuppi kuitenkin vähintään 12 tunnin välein.

Kuukupin poistaminen & puhdistaminen
Valitse itsellesi helpoin asento. Työnnä ensin sormesi emättimeen ja purista kuukupin pohjaa. Voit myös liu’uttaa sormeasi kupin kylkeä pitkin, jolloin se antaa periksi ja alipaine kupin sisältä poistuu. Koeta rentoutua kuukuppia poistaessa, sillä se helpottaa kupin poistamista.
Työnnä kuukuppia sen jälkeen lantionpohjan lihaksillasi kohti emättimen suuaukkoa, samaan tapaan kuin wc:ssä käydessäsi, samalla ohjaten kuppia sormillasi emättimestä ulos. Kuukupin antennin tarkoitus on johdattaa sinut kuukupin luo ja siitä voikin ottaa pientä tukea kuukuppia poistaessa. Kuukupin antennista ei kannata vetää, sillä se voimistaa kuukupin alipainetta ja pitää kuukupin tiiviimmin paikoillaan.
Tyhjennä kuukuppi joko wc-pönttöön tai lavuaariin ja huuhtele se. Huuhtelu kannattaa aloittaa kylmällä vedellä, sillä tämä estää silikonin värjäytymisen. Voit käyttää huuhteluun myös mietoa, hajusteetonta ja öljytöntä puhdistusainetta, esimerkiksi Nomai Cup Wash -puhdistusgeeliä.
Tarkista ennen kuukupin uudelleen asettamista, että ilmareiät ovat puhtaat ja kokonaan auki.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Tilavuus 41 ml

Musta