Medrull Round Corn+Corn Cure laastari liikavarvas/känsä 9+8 kpl

Sisältää valkoisia, pehmeitä renkaita 8 kpl ja ruskeita, pyöreitä kangaslaastareita 9 kpl kivuliaiden känsien (känsä=liikavarvas) hoitoon.

Pakkauskoko:
9+8 kpl
Markkinoija:
Nutrielixir Oy
Tuotetta varastossa
6,00 €

Erityisen kivuliaat känsät (liikavarpaat).

Kiinnitä ruskea laastari keskelle liikavarvasta. Vaihda se joka päivä uuteen. Käytä enintään 2 viikkoa yhtäjaksoisesti. Valkoiset, hypoallergeeniset renkaat on helppo laittaa iholle asettimen avulla ja ne lievittävät kengän aiheuttamaa paineen tuntua ja kipua.

Valkoiset huoparenkaat sisältävät lateksia. Ruskeat kangaslaastarit sisältävät pehmittävää salisyylihappoa 35-40 % ja auttavat poistamaan liikavarpaan.

Lääkäriseura Duodecimin Terveyskirjasto: Tavallisen känsän saa pois muutamassa viikossa salisyylihappoa sisältävän känsälaastarin avulla.

Käytä tuotetta vain liikavarpaiden hoitoon. Ei rikkinäiselle tai ärtyneelle iholle. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on diabetes tai verenkiertohäiriöitä tai olet alle 16-vuotias, kysy lääkäriltä lupaa tuotteen käytölle.

Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa. Ei lasten ulottuville.

Känsä, liikavarvas, kivulias känsä, känsä kipu, kovettuma, känsälaastari, liikavarvaslaastari, känsä laastari, Medrull, liikavarvas laastari

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Medrull Round Corn+Corn Cure laastari liikavarvas/känsä 9+8 kpl
Arvostelusi