Ale

MagneCit Magnesiumsitraatti + B6-vitamiini 100 tabl

MagneCit sisältää hyvin imeytyvää kidevedetöntä magnesiumsitraattia ja B6-vitamiinia. B6-vitamiini tehostaa magnesiumin imeytymistä. MagneCit sopii erityisesti urheilijoille ja kuntoilijoille, fyysistä työtä tekeville sekä kaikille jotka kärsivät krampeista ja suonenvedoista.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton. Ei sisällä makeutusaineita.

Pakkauskoko:
100 tabl
Markkinoija:
Decem Pharma Oy
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 12,50 € Normaalihinta 15,53 €
Lisääntyneeseen magnesiumin tarpeeseen. MagneCit sopii erityisesti kuntoilijoille ja urheilijoille, ja fyysistä työtä tekeville.
Vuorokausiannos: 1-2 tablettia. Imeytymisen optimoimiseksi suositellaan ottamaan yksi tabletti aamulla ja toinen illalla.
Magnesiumsitraatti (anhydraatti), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), tabletin päällyste (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki, titaanidioksidi, polyetyleeniglykoli), tabletin hajotusaine (polyvinyylipolypyrrolidoni), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini).
Magnesiumsitraatti (kidevedetön), mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natrium­karboksi­metyyli­selluloosa, piidioksidi, magnesium­stearaatti, hydroksi­propyyli­metyyli­selluloosa, titaani­dioksidi, glyseriini, pyridoksiini­hydrokloridi.
150.00mg MAGNESIUM: MAGNESIUMSITRAATTI
1.50mg B6-VITAMIINI: PYRIDOKSIINIHYDROKLORIDI
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeenmukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Sisältää kuivausainepussin- EI SYÖTÄVÄKSI!

MagneCit -tabletti ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa, makeutusaineita, soijaa eikä liivatetta. Sopii vegaaneille.
Ei rajoituksia
Huoneenlämpö (+15C - +25C)