LISTERINE Cool Mint Milder Taste suuvesi 500 ML

Listerine Cool Mint (ennen Zero) on miedomman makuinen alkoholiton suuvesi, joka vähentää plakkia ja bakteereita suussa, ehkäisee reikiintymistä ja raikastaa hengityksen. Sisältää 0,05 % fluoria. Alkoholiton.

Pakkauskoko:
500 ML
Markkinoija:
McNeil / JNTL Consumer Health (Finland) Oy
Tuotetta varastossa
8,23 €
16,46 € / 0.5000
Puhdas suu, miedompi maku! LISTERINE® Cool Mint Milder Taste -suuvesi puhdistaa, vähentää bakteereja ja plakkia koko suussa ja raikastaa hengityksen. Sen koostumus on alkoholiton ja miedon makuinen ̶ sopii koko perheelle (yli 6-vuotiaille). Sisältää hampaita vahvistavaa fluoria, joka suojaa reikiintymiseltä. Käytä kahdesti päivässä hampaiden harjauksen jälkeen.

Käytä aamuin illoin hampaiden harjauksen jälkeen. Ota suuvettä 20 ml (4 x 5 ml teelusikallista) lasiin, purskuta perusteellisesti 30 sekunnin ajan ja sylje pois. Käytä 10 ml 6-12 -vuotiaille lapsille. Ei saa niellä, laimentaa tai ottaa suoraan pullon suusta.
Sopii aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille. Käytä suuvettä aamuin illoin hampaiden harjauksen jälkeen. Purskuta 20 ml suuvettä noin 30 sekunnin ajan ja sylje pois.

null

Aqua, Propylene Glycol, Sorbitol, Poloxamer 407, Sodium Lauryl Sulfate, Eucalyptol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Methyl Salicylate, Thymol, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Menthol, Sucralose, Aroma, Cl 42053.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)