K-Y Jelly Personal Lubricant geeli 75 ml

Maailman liukuvoidemerkkien #1
Valmistaa sinut nopeasti intiimeihin hetkiin
Helpottaa emättimen kuivuutta ja intiimialueiden epämukavuutta

Durex K-Y on maailman liukuvoidemerkkien #1. Uusi Durex K-Y Jelly valmistaa sinut nopeasti intiimeihin hetkiin sekä helpottaa emättimen kuivuutta ja intiimialueiden epämukavuutta tarjoamalla lisäkosteutusta. Sinulle jää aistikkaan kokemuksen luominen, jonka ansiosta sinä ja kumppanisi voitte nauttia miellyttävästä seksistä.

Pakkauskoko:
75 ml
Markkinoija:
Reckitt Benckiser Nordic A/S
Tuotetta varastossa
11,96 €
159,47 € / l
Poista putkilo kartonkipakkauksesta. Avaa korkki ja purista varovasti. Sopii vaginaaliseen seksiin, anaaliseksiin ja suuseksiin. Sopii käytettäväksi kondomin kanssa – sivele geeliä peniksen päälle puettuun kondomiin. Säilytä viileässä ja kuivassa. Vältä suoraa auringonvaloa. Avattu pakkaus on käytettävä kolmen kuukauden kuluessa.

Aqua, Propylene Glycol, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Benzoic Acid, Polysorbate 60, Tocopheryl acetate.

Älä käytä tuotetta, jos putkilon sinettifolio on rikkoutunut tai irronnut. Noudata aina käyttöohjetta. Tuote ei ole ehkäisyvalmiste. Liukugeeli ei sisällä spermisidiä. Saattaa hidastaa siittiöiden liikkeitä. Vältä aineen joutumista silmiin, rikkoutuneelle iholle tai haavoihin. Jos ärsytystä ilmenee, lopeta liukuvoiteen käyttö. Käänny lääkärin puoleen, jos ärsytys jatkuu, emättimen kuivuus on pitkäkestoista tai jos olet raskaana tai imetät. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Tuote ei ole elintarvike, mutta se on turvallista nieltäväksi.
Pakkaus säilyy avattuna kolme kuukautta.
Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:K-Y Jelly Personal Lubricant geeli 75 ml
Arvostelusi