iWhite Instant Dark Stains -valkaisupaketti 6x0,8 g

Helppokäyttöinen ja turvallinen valmiste hampaiden valkaisuun. iWhite Instant Dark Stains on kehitetty poistamaan ja ehkäisemään kahvin, teen, tupakan ja viinin aiheuttamia värjäytymiä hampaissa. Se auttaa palauttamaan hampaiden luonnollisen vaaleuden ja ehkäisee pahanhajuista hengitystä. Kaikille sopivat, aktiivisella geelillä esitäytetyt muotit ovat hygieenisesti pakattu. Tehokas ja turvallinen hampaille ja ikenille.

Valmistetta tulee käyttää vain 20 minuuttia päivässä välittömän tuloksen saavuttamiseksi. Suosittelemme, että käytät valmistetta 3 peräkkäisenä päivänä. Sen jälkeen voit tarvittaessa parantaa tulosta valkaisumuotilla niin usein kuin koet sen tarpeelliseksi.

Pakkaus sisältää 6 käyttövalmista muottia, jotka sopivat sekä ylä- että alahammasriveille.

Pakkauskoko:
6x0,8 g
Markkinoija:
Midsona Finland Oy
Tuotetta varastossa
34,92 €
6 984,00 € / kg
Lue käyttöohje pakkauksesta ennen tuotteen käyttöä. Pese aina hampaasi ennen jokaista valkaisukertaa. Pese ja kuivaa kädet huolellisesti. Ota esitäytetty muotti suojakuoresta ja aseta se suuhusi. Varmista, että geeli koskee hampaan pintaan. Ylä- ja alahampaat voidaan käsitellä samaan aikaan. Vie huulesi varovasti muotin päälle ja sulje suusi varovasti. Älä pure muottia liian kovaa, koska se voi saada ylimääräistä geeliä puristumaan ulos muotista ja pois hampaista. Poista muotti 20 minuutin jälkeen ja hävitä se. Huuhtele jäljelle jäänyt geeli hampaistasi ja ikenistäsi vedellä. Mikäli tuotteen ainesosia jää hampaiden väliin, voit käyttää hammaslankaa hammasvälien puhdistamiseen.
Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:iWhite Instant Dark Stains -valkaisupaketti 6x0,8 g
Arvostelusi