Ducray Squanorm DRY shampoo 200 ml

Ducray Squanorm dry dandruff shampoo on kehitetty hoitamaan kuivan päänahan liiallista hilseilyä. Hilsettä muodostuu päänahkaan, kun keratiinisolut jakautuvat ja uusiutuvat liian nopeasti. Shampoo sisältää seleenidisulfidia, joka tehokkaasti hillitsee keratiinisolujen liiallista muodostumista sekä estää hilsettä aiheuttavan hiivasienen kasvua päänahassa.

Pakkauskoko:
200 ml
Markkinoija:
Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S
Tuotetta varastossa
17,39 €
86,95 € / l

Kuiva hilse on yleinen, harmiton vaiva, mutta sillä voi olla negatiivinen vaikutus päivittäiseen elämään, erityisesti fyysiseen ulkonäköön. Se voi vaikuttaa kaikkiin hiustyyppeihin. 

Kuivan hilseen pääasiallinen syy on päänahan mikrobiflooran epätasapaino ja iholla luonnollisesti esiintyvän hiivan lisääntyminen. Tämä hiiva ärsyttää ja heikentää ihon läpäisyestettä, aiheuttaen puolustusreaktion päänahassa, joka johtaa ärsytykseen ja joskus myös kutinaan. Päänahka peittyy hienojakoisilla, valkoisilla hiutaleilla, jotka leviävät hartioille ja vaatteille. 

Monet ulkoiset tekijät voivat edistää kuivan hilseen esiintymistä ja uusiutumista. Näitä ovat muun muassa stressi, unen puute, ilmansaasteet ja vääränlaiset hiustenhoitotuotteet.

Siksi on ensisijaisen tärkeää noudattaa tarkasti hilseen hoito-ohjelmaa ja käyttää sopivia hoitotuotteita, kuten shampoota ja mahdollisesti sienilääkkeitä.

Soveltuu ainoastaan aikuisille ja nuorille.

Shampoopesu Squanorm dry dandruff aktiivishampoolla kaksi kertaa viikossa kuuden viikon ajan. Hiukset pestään ensin normaaliin tapaan ja huuhdellaan. Pesu toistetaan ja shampoon annetaan vaikuttaa kolme minuuttia päänahassa, jonka jälkeen huuhdellaan huolellisesti. Jos hiukset pestään useammin kuin kaksi kertaa viikossa, käytetään välipesuihin aina Ducray Elution shampoota.

Guanidiini-glykolaatti (patentoitu tehoaine)
Pyritionisinkki
Glyseriini

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Distearyl Phthalic Acid Amide, Polysorbate 20, Coco-Glucoside, Lauryl Betaine, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Glycolic Acid, Guanidine Carbonate, Polyquaternium-10, Polyquaternium-22, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Sodium Polynaphtalenesulfonate, Tocopherol, Zinc Pyrithione.

200ml

Ylläpitohoito: Hiusten pesussa käytetään Elution shampoota, jonka koostumus on suunniteltu säilyttämään aktiivihoidolla saavutetut hyvät hoitotulokset.
Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Ducray Squanorm DRY shampoo 200 ml
Arvostelusi