Ducray Kelual DS Shampoo 100 ml

Ducray Kelual DS shampoo on tarkoitettu erityisesti seborroisen ekseeman hoitoon päänahassa erityisesti silloin, kun päänahka on rasvoittuva, hilseilevä ja ärtynyt ja ongelma on toistuva. Shampoon vaikuttava aine siklopiroksolamiini hoitaa tehokkaasti hilseen ja ehkäisee sen lisääntymisen päänahassa. Sinkkipyritioni rauhoittaa päänahan ärtyneisyyttä ja keluamidi irrottaa hilsettä. Shampoon hoitoteho on kliinisesti testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Pakkauskoko:
100 ml
Markkinoija:
Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S
Tuotetta varastossa
21,62 €
216,20 € / l

Ärtynyt, rasvainen ja hilseilevä iho sijaitsee alueilla, joissa on eniten talirauhasia. Tämä ei liity hyperseborreaan vaan mikroskooppisten Malassezia-hiivasienten kasvuun iholla.

Ihoon muodostuu punaisia, suomumaisia läiskiä (kuolleita ihosoluja), jotka saattavat olla hyvinkin ärtyneitä. Ne sijaitsevat tietyillä alueilla:

nenän ja poskien vieressä olevissa "naurujuonteissa",

nenäpielissä,

silmäluomissa ja kulmakarvoissa.

Päänahassa tämä ihosairaus näkyy rasvaisina, kellertävinä hiutaleina punaisten läiskien pinnassa, ja niitä sattaa muodostua myös hiusrajaan ja korvien taakse.

 

Ducray Kelual DS shampoo vähentää pitkäkestoisesti hilseilyä ja rauhoittaa päänahkaa nopeasti.
Sen puhdistavat ja täydentävät aktiiviaineet tehoavat kaikkiin vaikeaan hilseilyyn liittyviin tekijöihin. Shampoo ehkäisee hilseilyn uusiutumista.
 

 

Hiukset pestään ensin normaaliin tapaan ja huuhdellaan. Pesu toistetaan ja shampoon annetaan vaikuttaa kolme minuuttia päänahassa, jonka jälkeen huuhdellaan huolellisesti. Jos hiukset pestään useammin kuin kaksi kertaa viikossa, käytetään välipesuihin aina Ducray Elution shampoota.

Siklopiroksolamiini

Sinkkipyritioni

Glykyrretiinihappo

Keluamidi

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, DISTEARYL PHTHALIC ACID AMIDE, POLYSORBATE 20, COCO-GLUCOSIDE, CICLOPIROX OLAMINE, LAURYL BETAINE, ACETAMIDE MEA, CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCYRRHETINIC ACID, POLYQUATERNIUM-10, SODIUM CHLORIDE, SODIUM POLYNAPHTALENESULFONATE, ZINC PYRITHIONE

100ml

Ylläpitohoito: Hiusten pesuun käytetään hellävaraista Elution shampoota, jonka koostumus on suunniteltu säilyttämään aktiivihoidolla saavutetut hyvät hoitotulokset.
Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Ducray Kelual DS Shampoo 100 ml
Arvostelusi