COMPEED RAKKOLAASTARI MEDIUM 5 KPL

Lievittää kipua välittömästi

COMPEED® Rakkolaastari Medium toimii kuin toinen iho. Laastari imee kosteutta itseensä ja muodostaa suojatyynyn, joka lievittää kipua ja luo jalkojen rakoille ihanteelliset paranemisolosuhteet.

Pakkauskoko:
5 KPL
Markkinoija:
Midsona Finland Oy
Tuotetta varastossa
8,63 €
COMPEED® hydrokolloiditekniikka perustuu aktiiviseen geeliin, joka sisältää kosteutta imeviä hiukkasia. COMPEED®-laastari toimii kuin toinen iho. Se ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa ja lievittää rakosta aiheutuvaa kipua välittömästi. Lisäksi se suojaa ihoa ja vähentää hankausta sekä nopeuttaa rakon paranemista. Laastari pysyy paikoillaan useita päiviä. Yksilölliset vaihtelut ovat mahdollisia.
Puhdista ja kuivaa rakkoalue ja varmista, ettei iholla ole rasvaa tai voidetta. Poista suojapaperi. Vältä koskemasta liimapintaan. Aseta laastari tiiviisti rakon päälle ja paina reunat hyvin kiinni. Anna laastarin olla paikoillaan, kunnes se alkaa irrota itsestään. Laastari saattaa pysyä paikoillaan useita päiviä. Laastarin irrottaminen: Irrota laastari venyttämättä sitä hitaasti ihon suuntaisesti (sen sijaan, että vetäisit sitä ihosta pois päin).
Laastareiden koko 4,2 cm x 6,8 cm.
Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:COMPEED RAKKOLAASTARI MEDIUM 5 KPL
Arvostelusi