COMPEED RAKKOLAASTARI KORKOKENKÄ 5 KPL

Compeed® Korkokenkä -rakkolaastari sopii käytettäväksi erityisesti korkokenkien ja avokkaiden kanssa. Laastarin materiaali on paksua, joustavaa ja hunajakennomaista ja suojaa näin kantapäätä myös kovalta hankaukselta. Lisäksi laastari istuu hyvin akillesjänteen alapuolelle ja on näkymätön käyttää. Tässä on todellinen pika-apu, jotta päivä voi jatkua suunnitellusti myös korkokengissä.

Pakkauskoko:
5 KPL
Markkinoija:
Midsona Finland Oy
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
4,58 €
COMPEED® hydrokolloiditekniikka perustuu aktiiviseen geeliin, joka sisältää kosteutta imeviä hiukkasia. COMPEED®-laastari toimii kuin toinen iho. Se ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa ja lievittää rakosta aiheutuvaa kipua välittömästi. Suojaa ihoa ja vähentää hankausta. Nopeuttaa rakon paranemista. Laastari pysyy paikoillaan useita päiviä. Yksilölliset vaihtelut ovat mahdollisia.
Puhdista ja kuivaa rakkoalue ja varmista, ettei iholla rasvaa tai voidetta. Poista suojapaperi. Vältä koskemasta. Aseta laastari tiiviisti rakon päälle ja paina reunat hyvin kiinni. Anna laastarin olla paikoillaan, kunnes se alkaa irrota itsestään. Laastari saattaa pysyä paikoillaan useita päiviä. Laastarin irrottaminen: Irrota laastari venyttämättä sitä hitaasti ihon suuntaisesti (sen sijaan, että vetäisit sitä ihosta pois päin). Diabeetikot: Keskustelkaa lääkärin kanssa ennen käyttöä. Tarkemmat ohjeet ja varoitukset ovat pakkauksen sisällä olevassa tuotekortissa.
Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:COMPEED RAKKOLAASTARI KORKOKENKÄ 5 KPL
Arvostelusi