Avene Cicalfate+ cream 40 ml

Antibakteerinen ja suojaava hoitovoide, joka rauhoittaa ja korjaa* ärtynyttä ja vaurioitunutta ihoa. Sopii koko perheelle joka päiväiseen käyttöön.
*edistää epidermiksen uudelleenmuodostumista
Pakkauskoko:
40 ml
Markkinoija:
Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S
Tuotetta varastossa
11,20 €
280,00 € / 0.0400
Korjaava, suojaava ja erittäin hyvin siedetty Cicalfate+ hoitovoide sopii koko perheelle ärtyneen ja vaurioituneen ihon hoitoon. Ainutlaatuisten aktiivisten ainesosiensa ansiosta voide on entistä tehokkaampi ja rauhoittaa välittömästi. Hajusteeton.
Korjaava, suojaava ja erittäin hyvin siedetty Cicalfate+ hoitovoide sopii koko perheelle ärtyneen ja vaurioituneen ihon hoitoon. Ainutlaatuisten aktiivisten ainesosiensa ansiosta voide on entistä tehokkaampi ja rauhoittaa välittömästi:

1. Korjaa
[C+-Restore]TM, Ensimmäinen postbioottinen aktiivinen ainesosa, uutettu Avène Thermal Spring Water -terveyslähdevedestä, joka edistää epidermiksen uudelleenmuodostumista

2. Antibakteerinen
Kupari- ja sinkkisulfaatin yhdistelmä ehkäisee bakteerien leviämistä.

3. Rauhoittaa
Avène Thermal Spring Water -terveyslähdevedestä rauhoittaa herkkää ihoa.
1-2 kertaa päivässä hoidettavalle alueelle, huolellisen puhdistuksen jälkeen.
Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). GLYCERIN. HYDROGENATED VEGETABLE OIL. ZINC OXIDE. PROPYLENE GLYCOL. POLYGLYCERYL-2 SESQUIISOSTEARATE. PEG-22/DODECYL GLYCOL COPOLYMER. ALUMINUM STEARATE. AQUAPHILUS DOLOMIAE FERMENT FILTRATE. ARGININE. BEESWAX (CERA ALBA). COPPER SULFATE. MAGNESIUM STEARATE. MAGNESIUM SULFATE. MICROCRYSTALLINE WAX (CERA MICROCRISTALLINA). TROMETHAMINE. ZINC SULFATE.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

40 ml