Atopik sensitive kasvovesi 200 ml

Kaurauutetta sisältävä kasvovesi kosteuttaa ihoa, viimeistelee puhdistuksen ja tasapainottaa ihon pH-arvon. Ihoidenttiset hyaluronihappo ja Sodium PCA sitovat tehokkaasti kosteutta ihoon, ja kolmen ksylitolin muodostama yhdiste kosteuttaa ihoa. Kaurauute ja ruusuvesi rauhoittavat ärtynyttä ihoa.

- Valmistettu Suomessa

- FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa

- Eläinkokeeton, Leaping Bunny auditoitu

- 100 % Vegaaninen

- Gluteeniton

Tuotetta ei toistaiseksi varastossa
15,95 €
Levitä aamuin illoin kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle vanulapulla tai käsin. Erityisen herkkäihoinen voi ensin kostuttaa vanulapun vedellä ja sitten lisätä kasvovettä.

Säilyvyys: 24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.
Aqua, Rosa Damascena Flower Water (Ruusu/Rose), Glycerin, Propanediol, Avena Sativa Kernel Extract (Kaura/Oat), Sodium PCA, Sodium Hyaluronate (Hyaluronihappo/Hyaluronic Acid), Ascorbic Acid (Vitamin C), Anhydroxylitol, Xylitol, Xylitylglucoside, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid