Atopik asteittain päivettävä vartalovoide 100 ml

Ihoa asteittain päivettävä voide vartalolle ja kasvoille. Antaa luonnollisen ja tasaisen päivettyneen sävyn. Sisältää ihoa hoitavaa kauraa ja antioksidanttista metsämustikkaa.

- Valmistettu Suomessa

- FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa

- Eläinkokeeton, Leaping Bunny auditoitu

- 100 % Vegaaninen

- Gluteeniton

Tuotetta ei toistaiseksi varastossa
24,95 €
Levitä tasaisesti puhtaalle, kuivalle iholle. Anna kuivua ennen pukeutumista. Pese kädet käytön jälkeen. Rusketus muodostuu vaiheittain 3-5 tunnin aikana, ja tänä aikana on suositeltavaa välttää ihon kastelemista. Käytä päivittäin kunnes haluttu sävy on saavutettu. Tämän jälkeen käytä tuotetta 3 päivän välein sävyn ylläpitämiseksi. Ei sisällä aurinkosuojaa eikä korvaa aurinkosuojatuotteita.

Säilyvyys: 24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.
Aqua, Dihydroxyacetone,Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract(Mustikka/Bilberry), Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Propanediol,Avena Sativa Kernel Oil(Kaura/Oat), Avena Sativa Kernel Extract (Kaura/Oat), Glycerin, Myristyl Myristate, Tocopherol (Vitamin E), Xanthangum, Acacia Senegal Gum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Parfum (Natural), Linalool, Limonene