Atopik anti-age kiinteyttävä hoitovoide 50 ml

Täyteläinen kasvovoide kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti. Sisältää ihoa napakoittavaa hyaluronihappoa ja juonteita tasoittavaa proliini-aminohappoa. Ruusuvesi ja kaurauute rauhoittavat ihoa, ja kauraöljy tuo iholle keramideja ja fosfolipidejä. Antioksidanttinen C-vitamiini tukee kollageenisynteesiä.

- Valmistettu Suomessa

- FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa

- Eläinkokeeton, Leaping Bunny auditoitu

- 100 % Vegaaninen

- Gluteeniton

Tuotetta ei toistaiseksi varastossa
34,50 €
Levitä kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle aamuin illoin.

Säilyvyys: 24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.
Aqua, Squalane, Cetyl Alcohol, Decyl Cocoate, Dicaprylyl Carbonate, Stearic Acid, Cetearyl Glucoside, Arachidyl Alcohol, Myristyl Myristate, Sodium PCA, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract (Bilberry), Avena Sativa Kernel Oil (Oat), Avena Sativa Kernel Extract (Oat), Salvia Hispanica Seed Oil (Chia), Xylitol, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Sodium Hyaluronate, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Magnesium Ascorbyl Phosphate (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Arachidyl Glucoside, Behenyl Alcohol, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Phenethyl Alcohol, Parfum (Natural)