Ajankohtaista Pirkkalan 1. apteekissa

Kinesioteippauspäivä apteekilla 6.5.2019

Tule tutustumaan Rocktape-kinesioteippeihin ja saat vinkkejä kinesioteippaukseen maanantaina 6.5.2019. Esittelijä paikalla klo 10-18. Rocktapen teipit päivän ajan -10 %.

Lääkityslistakampanja 18.-24.3.2019

Mitä resepti- ja itsehoitolääkkeitä, rohdoksia ja ravintolisiä käytät? Kirjaa kaikki lääkityslistaan, niin pysyt ajan tasalla. Nouda lääkityslista meiltä tai täytä ja tulosta se osoitteesta www.apteekki.fi

Verensokerimittaus apteekissa 15.11.2018

Vietämme Diabetesviikkoa 12.-18.11. ja Tampereen Diabetesyhdistys mittaa maksutta verensokeria apteekissamme torstaina 15.11. klo 14-16. Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Luustomittaus apteekissa 25.10.2018

Osteoporoosia esiintyy niin miehillä kuin naisillakin, joten luustomittaus on hyvä testimenetelmä kaikille täysi-ikäisille, varsinkin jos osteoporoosin riski on suurentunut. Mittauta luustosi lujuus meillä torstaina 25.10.2018 klo 10-15. Varaa aika mittaukseen puh. 03-3587500. Hinta 30 € / kanta-asiakkaille 28 €.

Lääkeasiantuntijat tutuiksi farmasiaviikolla 24.-30.9.2018

Apteekkari on yrittäjä, joka on henkilökohtaisesti vastuussa alueensa lääkehuollosta ja –turvallisuudesta. Hänen vastuullaan ovat henkilökunnan ammatillisen osaamisen ja asiakaspalvelun kehittäminen sekä yrityksen talous ja johtaminen. Apteekkarin tehtäviin kuuluu olennaisesti moniammatillisen yhteistyön edistäminen alueen muun terveydenhuollon kanssa. Apteekkariksi ryhtyminen edellyttää proviisorin tutkintoa, minkä lisäksi jatkuva osaamisen päivittäminen on välttämätöntä apteekin luotsaajalle.
Proviisori on lääkkeiden ja lääkehoitojen asiantuntija. Proviisori toimii apteekissa esimiehenä ja ratkoo apteekin arjen moninaiset pulmatilanteet. Hän palvelee asiakkaita yhdessä farmaseuttien kanssa ja on yleensä vastuussa asiakaspalvelun sujumisesta ja henkilökunnan ammatillisen osaamisen kehittämisestä. Tämä apteekin monitaituri suunnittelee yhdessä apteekkarin kanssa apteekin toimintaa ja vie uudistuksia käytäntöön.
Kun asioit apteekissa, käännyt todennäköisesti farmaseutin puoleen. Hänen ydinosaamistaan on kertoa selkokielellä lääkkeiden turvallisesta käytöstä ja säilytyksestä sekä niiden vaikutuksista
ja mahdollisista haittavaikutuksista. Farmaseutin tehtäviin kuuluu myös erilaisten lääkehoitoja tukevien palvelujen tarjoaminen ja niissä opastaminen. Asiantuntijuuden lisäksi yksi farmaseutin
tärkeimmistä taidoista onkin kyky kuunnella asiakasta.
Lääketeknikko on todellinen apteekin moniosaaja. Sen lisäksi että hän huolehtii lääkkeiden tilaamisesta, lääkevarastosta ja tietotekniikkaan liittyvistä tehtävistä, hän saattaa myöshoitaalaskutusta sekä asiakirjojen arkistointia. Monissa apteekeissa saatat kohdata lääketeknikon myös kassalla.