Tarjoukset

Kaikki tarjoukset ovat voimassa kuun loppuun asti tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää.

MAR Plus hoitava nenäsumute

MAR® plus 5 % -nenäsumute sisältää luonnollista merivettä ja 5 % dekspantenolia. Nenäsumute kosteuttaa, puhdistaa ja hoitaa nenän limakalvoja ja liuottaa kovettumia. MAR® plus sopii koko perheen käyttöön, myös vauvoille.

20 ml

9,20 (norm. 10,81 €)

Relatabs

Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla. Makuina mansikka, sitruuna tai omena.

30 tabl.

13,40 (norm. 15,76 €)

Bethover Focus

Sitruksenmakuinen purutabletti päivittäiseen B1-, B5-, B12-, C ja E-vitamiinin saannin turvaamiseen ja ajattelun tueksi.

100 tabl.

21,50 (norm. 23,90 €)

Biorion

Biorion on monipuolinen ravintolisä hiusten terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Yhdestä päivittäisestä kapselista saat biotiinia, seleeniä ja sinkkiä, jotka edistävät hiusten terveyttä, rautaa, E-vitamiinia ja monipuolisesti B-ryhmän vitamiineja, mm. pantoteeni- ja foolihappoa, L-kysteiiniä ja hirssiuutetta. Biorion sopii myös raskaana oleville ja imettäville.

60 kaps.

20 (norm. 27 €)

Minisun Pehmonalle

Minisun Monivitamiini Pehmonalle Junior on lapsille suunniteltu pehmeä ja pureskeltava monivitamiini- ja hivenainevalmiste päivittäiseen käyttöön. Minisun Monivitamiini Pehmonalle Juniorissa on yhteensä 13 vitamiinia ja kivennäisainetta, eikä se sisällä A-vitamiinia.

120 kpl

20 (norm. 21,90 €)

Sebamed Face & Body Wash täyttöpussi

Erittäin riittoisa pesuneste kasvoille ja vartalolle. Koostumus sisältää uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja.

1000 ml, 15 €/l

15 (norm. 19,95 €)

Sebamed Olive Face & Body Wash täyttöpussi

Sebamed Olive Face & Body Wash on erityisesti kuivuuteen taipuvalle, herkälle iholle kehitetty pesuneste. Oliiviöljyä sisältävä tuote pehmittää ja ravitsee ihoa. Pesuneste on täysin saippuaton, eikä  horjuta ihon omaa, luonnollista suojakerrosta.

1000 ml

15 (norm. 19,95 €)

Minisun D3-vitamiini 50 mikrog

Minisun D-vitamiinitabletit on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia, ja sen tehosta ja imeytymisestä on tutkimusnäyttöä. Yksi pieni purutabletti sisältää 50 mikrogrammaa D3-vitamiinia ja sopii nuorille, aikuisille ja ikääntyville tehostettuun päivittäiseen käyttöön.

200 tabl.

21,90 (norm. 25,80 €)

Aqualan L

Perusvoide ihon kosteutukseen sekä koko keholle että kasvoille. Sopii myös voidepesuihin sekä esimerkiksi meikinpoistoon.

200 g

9 (norm. 10,90 €)