Liity nyt Pirkkalan 1. apteekin kanta-asiakkaaksi!

Kanta-asiakasjärjestelmämme otetaan käyttöön marraskuussa 2015. Keskittämällä lääke- ja muut apteekkiostosi meille, saat itsehoitotuotteista kertymän mukaisen alennuksen, sekä juuri sinulle yksilöityjä tarjouksia.

Ostokertymääsi kerryttävät reseptilääkkeiden omavastuuosuudet, ei-korvattavat osuudet ja kaikki itsehoito-ostot. Liityttyäsi kanta-asiakkaaksi, kertymään lasketaan kanta-asiakkaan ja hänen ilmoittamiensa samassa taloudessa asuvien perheenjäsenten ostot kuluvan vuoden ajalta, alkaen kanta-asiakkuuden kirjauspäivästä.

Kertymä oikeuttaa portaittain kasvavaan alennukseen, joka koskee normaalihintaisia ei-lääkkeellisiä tuotteita. Näin saat kertymäalennusta esimerkiksi vitamiineista, sidetarvikkeista, kosmetiikasta ja muista ihonhoitotuotteista.

Koko perheen kannattaa liittyä kanta-asiakkaaksi ja keskittää apteekkiostoksensa apteekkimme. Kaikkien perheenjäsenten ostot kerryttävät perhekohtaista ostokertymää, ja koko perhe on oikeutettu alennuksiin.

KESKITTÄMISETU

Ostokertymääsi kartuttavat kalenterivuoden aikana tekemäsi ostot: reseptilääkkeiden omavastuuosuudet, ei-korvattavat reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeet ja itsehoitotuotteet. Alennuksen saat normaalihintaisista vapaakaupan tuotteista (esimerkiksi vitamiineista, ihonhoitotuotteista, kosmetiikasta ja sidetarvikkeista) oheisen taulukon mukaan.

Ostokertymä kalenterivuodessa
Alennus
Yli 200 € 1 %
Yli 400 € 2 %
Yli 600 € 3 %
Yli 800 € 4 %
Yli 1000 € 5 %

 

Kertymäsi alkaa kertyä heti palautettuasi kanta-asiakassopimuksen apteekkiin. Kertymäsumman täyttyessä suurempi alennus astuu voimaan heti seuraavalla ostokerralla. Bonuskertymä ja alennusprosentti nollautuvat vuosittain kalenterivuoden vaihtuessa.

Kanta-asiakaskortti on oma KELA-korttisi

Kanta-asiakaskorttina toimii oma KELA-korttisi. Muistathan siis esittää joka kerta asioidessasi KELA-korttisi sekä reseptintoimituspisteessä että kassalla. Näin kaikki ostosi kartuttavat ostokertymää ja saat alennustaulukon mukaisen bonuksen heti kassalla. Ostoksen kirjaaminen järjestelmäämme jälkikäteen ei valitettavasti ole mahdollista.

Liity heti

Täytät vain kanta-asiakaslomakkeen, jonka saat apteekistamme tai voit tulostaa itse tästä. Kaikki samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet voivat liittyä kanta-asiakkaaksi samalla lomakkeella.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi myös lataamalla Minun Apteekkini -sovelluksen mobiililaitteeseen tai älypuhelimeen. Lataa sovellus iPhonelle tai iPadille Apple App Storesta tai Android-laitteelle Play-storesta nimellä MinunApteekkini. Sovelluksen avulla saat juuri Sinulle valikoituja tarjouksia sekä kutsuja tapahtumiin.